Desprès d’una nova volta terràquia, ja el tornem a tenir aquí, el mes més especial pels Gegants de Molins de Rei, el mes de setembre, sempre tant ple d’activitat i amb la Festa Major de Sant Miquel esperant a l’horitzó, del 24 al 29.

Abans de Sant Miquel, les sortides dels Gegants Nous seran constants, així els podreu veure el dia 5 a Sant Andreu de la Barca, el dia 12 a La Roca del Vallés, el dia 13 a El Papiol i el dia 20 al barri dels Indians de Barcelona.

Al llarg d’aquest mes ja us anirem descobrint les diferents sorpreses preparades per la Festa Major, una Festa Major un xic especial doncs celebrarem la 30a Trobada gegantera i els 30 anys de la creació de l’entitat associativa de la Colla Gegantera de Molins de Rei. Serveixi com a adelantament, al llarg de la Festa Major reempendrem la campanya econòmica per col·laborar amb el finançament dels vestits nous dels Gegants Nous a travès d’una campanya de micromecenatge, ajudeu-nos a fer possible aquesta gran fita pels gegants!

Altrament, ben aviat ja podreu venir, com és tradició, a veure els Gegants Vells i Nous exposats al Pati de Ca n’Ametller per anar fent caliu de cara a la gran festa dels molinencs i les molinenques, properament us anunciarem la data!

Visquem setembre amb intensitat!