Cap de setmana intens per acomiadar el juny d’aquest 2015 amb una doble sortida, dissabte 27 a La Llacuna (Anoia) i diumenge 28 a Canet de Mar (Maresme), ambdues marcades per altes temperaturatures de rigorós estiu.

Per La Llacuna en Bernat i la Candelera dansaren acompanyats pels Grallers Clau de Mar en una gran cercavila que serví per presentar en societat al gegant Pura Vida, un regal que reberen la delegació de La Llacuna a la seva última visita a Costa Rica. Ara ja feia uns quants anys que en Bernat i la Candelera no visitaven aquest petit poble de l’Anoia.

Per altre banda, diumenge a la tarda, Canet de Mar s’omplí de gegants en la 30a trobada gegantera d’aquesta localitat costera maresmenca, cita que s’aprofità per estrenar els nous vestits dels gegants de Canet de Mar. Cal destacar el nombrós públic que seguí la festa en tot moment. En aquesta ocasió foren els Grallers de l’Amor els que acompanyaren als gegants molinencs.

Arribats al juliol, la Colla Gegantera inicia un mes ben intens geganterament parlant, doncs el dia 4 els Gegants Nous visitaran Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat), el dia 11 Esparreguera (Baix Llobregat), el dia 18 Castellterçol (Moianès), el dia 25 Cervelló (Baix Llobregat) i el dia 26 Hostalets de Pierola (Anoia).