Aquest mes de juliol ha estat molt intens en quant a sortides realitzades pels gegants molinencs, els quals han tingut sortida cada cap de setmana. Per tancar el mes, dissabte dia 25 van pendre part de la trobada gegantera de Cervelló i diumenge dia 26 de la trobada gegantera dels Hostalets de Pierola.

Especial va ser la sortida a Hostalets, petit municipi de l’Anoia que no té gegants, però si capgrossos, doncs es tracta d’una trobada que coorganitza junt amb l’Ajuntament de la vila la Colla Gegantera de Molins de Rei, en la que ha estat la 2a edició, amb la participació enguany dels gegants de Martorell, la Palma de Cervelló, Molins de Rei i els capgrossos dels Hostalets de Pierola. En aquesta ocasió el poble dels Hostalets tornà a respondre amb una gran participació, fet que convida a pensar amb una progressiva consolidació del fet geganter en aquest petit municipi anoienc, esperant poder repetir l’experiència l’any vinent.

Ara els gegants es prenen una petita treva fins al 16 d’agost, quan pendran part de la trobada gegantera de l’Hospitalet del Infant, comarca del Baix Camp.