Aquest divendres dia 18 de setembre s’activa la campanya de micro mecenatge per l’elaboració dels vestits nous dels Gegants Nous, en Bernat i la Candelera. Dita campanya es durà a terme a travès de la plataforma de micomecenatge Verkami i les aportacions podran anar des dels 5€ fins als 850€.

Les recompenses seran les següents:

Aportant 5€
Agraïment a les xarxes socials.

Aportant 10€
Agraïment a les xarxes socials + GEGANTS: tu hi pintes molt! – Llibret d’il·lustracions per pintar.
Aportant 25€
Fotografia emmarcada dels Gegants Nous amb la nova indumentària + Agraïment a les xarxes socials + GEGANTS: tu hi pintes molt! – Llibret d’il·lustracions per pintar.
Aportant 40€
Samarreta Edició Limitada “Nous Vestits” + Fotografia emmarcada dels Gegants Nous amb la nova indumentària + Agraïment a les xarxes socials + GEGANTS: tu hi pintes molt! – Llibret d’il·lustracions per pintar.
Aportant 50€
Posa el teu nom en una placa dins dels Gegants Nous + Samarreta Edició Limitada “Nous Vestits” + Fotografia emmarcada dels Gegants Nous amb la nova indumentària + Agraïment a les xarxes socials + GEGANTS: tu hi pintes molt! – Llibret d’il·lustracions per pintar.
Aportant 75€
Puja al balcó de l’Ajuntament durant la 31a Trobada de Gegants (2-10-16) + Posa el teu nom en una placa dins dels Gegants Nous + Samarreta Edició Limitada “Nous Vestits” + Fotografia emmarcada dels Gegants Nous amb la nova indumentària + Agraïment a les xarxes socials + GEGANTS: tu hi pintes molt! – Llibret d’il·lustracions per pintar.
Aportant 100€
Litografia dels figurins dels Gegants Nous signada pel dissenyador + Posa el teu nom en una placa dins dels Gegants Nous + Samarreta Edició Limitada “Nous Vestits” + Fotografia emmarcada dels Gegants Nous amb la nova indumentària + Agraïment a les xarxes socials + GEGANTS: tu hi pintes molt! – Llibret d’il·lustracions per pintar.
Aportant 200€
PACK COL·LECCIONISTA. Inclou:
-Mostrari de teixits i passamaneria dels nous vestits
-Litografia dels figurins dels Gegants Nous signada pel dissenyador
-Reproducció en miniatura dels Gegants Vells de Molins de Rei Miquel i Montserrat
-Llibre “CENT, Història dels Gegants de Molins de Rei”
-DVD del centenari dels Gegants Vells
-Posa el teu nom en una placa dins dels Gegants Nous
Aportant 250€
Felicita algú o rep la visita dels Capgrossos de Molins de Rei a casa! (Per empreses o festes privades) + posa el teu nom en una placa dins dels Gegants Nous
Aportant 850€
Actuació d’una hora de durada màxima dels Gegants Nous de Molins de Rei amb els seus Vestits Nous i acompanyats per músics. (Només per poblacions dins de Catalunya)

 

No dubteu en col·laborar amb aquesta gran fita! Entre tots serà possible!

Altrament, aquest diumenge dia 20 a la tarda, al Pati del Palau, a partir de les 5, hi trobareu els Gegants Nous i una paradeta on us ajudarem a aportar la vostra ajuda a la plataforma de Verkami pels vestits nous. També hi podreu berenar xocolata i coca per 2€!