descarrega’t el catàleg geganter 2014

 

Què farem aquesta Festa Major?

Dimarts 16 de setembre

> 20 h – Inauguració de l’exposició “Cent. El Centenari des de darrere la càmera”.

Sala d’exposicions de l’Agrupació Folklòrica. Mostra retrospectiva del que va ser el Centenari dels Gegants de la Vila vista des de l’òptica de 6 fotografs molinencs. Presentació de la nova pàgina web de la Colla Gegantera de Molins de Rei.

Dissabte 27 de setembre

> 18 h – Passada dels gegants nous. Estrena de la nova imatge del gegantó Molinenc. 

Colles participants: Gegants de Bergara (Gipuzkoa), Gegants de la Txantrea de Pamplona (Navarra), Gegants Nous i gegantó molinenc de Molins de Rei.

Recorregut: Plaça de la Vila, c/ Rafel de Casanovas, Plaça del Mercat, Escaletes del Mercat, c/ Major, Plaça de la Vila, c/ Rafel de Casanovas i Pati del Palau de Requesens.

Diumenge 28 de setembre

> 29a Trobada de gegants i capgrossos. 

9 h – Plantada de Gegants. Plaça del Molí / Passeig del Terraplè.

11:30 h – Cercavila de la Trobada de Gegants. Des de la Plaça del Molí / Passeig del Terraplè 

13 h – Arribada de la Cercavila. Plaça de la Vila. En arribar a la plaça de la vila, el grup vilanoví Gormandells amenitzarà amb música en directe l’entrada de tots i cada un dels Gegants participants a la trobada, que clourà amb un espectacular ballada conjunta de tots els gegants i un esclat final de festa.

Recorregut: Pg. del Terraplè, c/ Jacint Verdaguer, Pl. de la Vila, c/ Rafel Casanova, c/ Molí, Passeig del Terraplè, c/ Dr. Barraquer, c/ Rafel Casanova, Pl. de la Creu, c/Major i Plaça de la Vila.

Dilluns 29 de setembre

> Tronada per anar a cercar el ram de la geganta. 

10 h – Cercavila de la geganta Montserrat. Des del pati de Ca n’Ametller.

10.15h – Els Miquels de Molins de Rei fan entrega del ram de flors naturals a la Geganta Montserrat. Carrer Sant Miquel.

Recorregut: Pati de Ca n’Ametller, Jacint Verdaguer, Plaça de la Vila, c/ Major, c/ Ignasi Iglesias, c/ Sant Miquel, Plaça de l’Esglesia, c/ Enric Granados i Plaça de la Vila.

> Tradicional cercavila dels gegants vells. 

10.45h – Ballada dels Gegants vells davant de l’alcalde. Plaça de la Vila.

11 h – Inici de la cercavila amb les tradicionals parades i ballades dels Gegants. Des de la Plaça de la Vila. 

Recorregut: Plaça de la Vila, c/ Rafel de Casanovas, c/ Dr. Barraquer, Passeig del Terraplè, c/ Miquel Tort, c/ Rafel de Casanovas, Plaça de la Creu, Passeig de Pi i Margall, c/ Raseta, c/ Folqué, Plaça de la Bàscula, c/ Carril, Plaça de la Creu, c/ Major, c/ Ignasi Iglesias, Plaça de l’Església. 

 

> Ballada al racó dels gegants vells i esclat final de Festa Major.

19 h – Berenar Popular i ballades dels Gegants Vells. Racó dels Gegants Vells.

19.45 h – Inauguració de la placa comemorativa del Centenari dels Gegants. En acabar, cercavila dels Gegants vells fins la plaça de la Vila.

Recorregut: Racó dels Gegants Vells, Pati del Palau de Requesens, c/Rafel de Casanovas, Plaça del Mercat, Escaletes del Mercat, c/ Major i Plaça de la Vila.

> Esclat final de Festa Major!

21 h – Passi-ho bé i fins l’any que ve! Després d’oferir els balls dels nostres Gegants, els direm “Passi-ho bé i fins l’any que ve” per acomiadar-los, tot acabant amb un esclat pirotècnic. Plaça de la Vila.